Prenumerera på
+ Magasin

Prenumerera på magasinet

Fyra gånger per år får du vårt
magasin direkt till din e-post.
Namn

E-postadress
Fem favoriter
22 Juni 2010, Oscar Kumlin

Selma Spa har ett av nordens största behandlingsutbud. Alla terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden och skräddarsyr innehållet för att gästen ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt. Här är fem favoriter!

Selmas helkropp
En riktig klassiker! En muskelavslappnande och fuktgivande behandling för både kropp och ansikte. Under tiden lerinpackningen verkar får du en ansiktsmask och hårbottenmassage. I behandlingen ingår peeling, lerinpackning, kurbad och avslappnande massage.

Qi booster anti age
En av årets nyheter! I denna behandling används ett massageverktyg för att förebygga och motverka ålderstecken. Den ger även ökad cirkulation och fin lyster! I behandlingen ingår dubbel rengöring, peeling, ljuvlig massage med aktivt anti age-serum, specialmask och avslutande produkter.

Hot stone massage
En massage med varma vulkanstenar som gör dig riktigt avslappnad och är bra på trötta och spända muskler.

Red Island
En ny kroppsbehandling inspirerad av naturen på ön Madagaskar utanför Afrikas östkust. I behandlingen ingår en helkroppspeeling med nya "exfoliating fruit seed" och en cirkulatiosökande kroppsmassage som verkar muskelavslappnande och ger energi.

Relaxing Pod
Relaxing Pod är ett relaxrum som hjälper dig att få ny energi, och att koppla av genom att kombinera ljus, ljud, färg, doft, massage och renad luft i en lugnande miljö. Välj en behandling ur vår podmney, och njut av att bara fokusera på ditt eget välbefinnande!

Namn:

Din väns namn


Din väns e-post
Ditt namn


Din e-post

Hälsning till din vän
Heidi Rovén

Nytt år - nya möjligheter för din hälsa!

Fortsätt att önska fast tomten har åkt, och uppfyll själv det du drömmer om: en starkare rygg, renare kropp, minskad storlek eller ett sinne i balans. Ingen önskan är för stor eller omöjlig när det gäller vår hälsa. Nu är dessutom den perfekta tiden att börja resan mot förändring!   Läs mer »

Fem favoriter

2010-06-22 Selma Spa har ett av nordens största behandlingsutbud. Alla terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden och skräddarsyr innehållet för att gästen ska få en så njutbar och effektiv behandling som möj ... Läs mer »
Hemsida: www.selmaspa.se
Telefon: 0565-166 00
Adress: Selma Spa+, Box 500, 686 28 Sunne
Ansvarig utgivare: Anders Pertun
Redaktionell produktion: Oscar Kumlin
Webbproduktion: Impera Kommunikation