Prenumerera på
+ Magasin

Prenumerera på magasinet

Fyra gånger per år får du vårt
magasin direkt till din e-post.
Namn

E-postadress
Fem favoriter
22 Juni 2010, Oscar Kumlin
Selma Spa har ett av nordens största behandlingsutbud. Alla terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden och skräddarsyr innehållet för att gästen ska få en så njutbar och effektiv behandling som möjligt. Här är fem favoriter!

Selmas helkropp
En riktig klassiker! En muskelavslappnande och fuktgivande behandling för både kropp och ansikte. Under tiden lerinpackningen verkar får du en ansiktsmask och hårbottenmassage. I behandlingen ingår peeling...

[ Läs hela inlägget ]
En kreativ mötesmiljö
22 Juni 2010, Okänd skribent
Få nya perspektiv och hitta lösningar som är svåra att se i en traditionell mötesmiljö. Naturen har i alla tider varit en inspirationskälla till nya idéer. Blicka upp mot trädkronorna och låt kreativiteten flöda. Skogsfloating® är specialdesignade hängmattor ute i det fria.

- Vi blir piggare och gladare av att vara ute i solen, säger Anders Pertun, vd på Selma Spa. Dessotom sover man bättre efter en dag i naturen. I våras införde vi pauspass. En aktiv paus frå...

[ Läs hela inlägget ]
Friska Selma
04 Juni 2010, Oscar Kumlin
Friska Selma är en friskvårdssatsning som arrangeras av Selma Spa i samarbete med Friska Karlstad. Konceptet innebär sköna promenader i skogen på Sundsberget, och det passar för alla. - Vi ser satsningen som ett tillskott i vårt aktivitetsutbud, säger Anders Pertun, VD på Selma Spa. Dessutom stödjer konceptet vår kommande satsning, Sport & Wellness.
Att delta i Friska Selma är enkelt. Och gratis. Med karta och kontrollkort gäller det att hitta de utplacerade kontrollstolparna. Var och en med tillhörand...

[ Läs hela inlägget ]
Function is fun
17 Maj 2010, Oscar Kumlin
Helgen den 21-23 maj går Funktion is Fun av stapeln på Selma Spa. Arrangörer är Bodies In Motion. Några av landets bästa instruktörer är på plats och det bjuds på både inspirerande pass och intressanta föreläsningar. Dessutom kommer man att kunna ta del av en rad nya koncept och produkter. Temat är nu, liksom under förra årets uppskattade event, funktionell fysträning i olika former.

Instruktörerna

Katarina Woxnerud - en ledande trän...

[ Läs hela inlägget ]
Sagolikt besök på Selma Spa
10 Maj 2010, Oscar Kumlin
För en tid sedan gästades vi av Anette Skåhlberg och Katarina Dahlkvist från Sagolikt bokförlag. Tillsammans ger de ut barnböcker som de själva både skriver och illustrerar. Tjejerna har under flera år regelbundet besökt Selma Spa för att hitta inspiration och arbetsro för sina historier.

- Det började med att vi åkte hit för att få lugn och ro. Vi ville skärma av oss och hitta en egen oas där vi kunde vara kreativa - utan att störas av något.
[br...

[ Läs hela inlägget ]
Heidi Rovén

Nytt år - nya möjligheter för din hälsa!

Fortsätt att önska fast tomten har åkt, och uppfyll själv det du drömmer om: en starkare rygg, renare kropp, minskad storlek eller ett sinne i balans. Ingen önskan är för stor eller omöjlig när det gäller vår hälsa. Nu är dessutom den perfekta tiden att börja resan mot förändring!   Läs mer »

Fem favoriter

2010-06-22 Selma Spa har ett av nordens största behandlingsutbud. Alla terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden och skräddarsyr innehållet för att gästen ska få en så njutbar och effektiv behandling som möj ... Läs mer »
Hemsida: www.selmaspa.se
Telefon: 0565-166 00
Adress: Selma Spa+, Box 500, 686 28 Sunne
Ansvarig utgivare: Anders Pertun
Redaktionell produktion: Oscar Kumlin
Webbproduktion: Impera Kommunikation