Prenumerera på
+ Magasin

Prenumerera på magasinet

Fyra gånger per år får du vårt
magasin direkt till din e-post.
Namn

E-postadress
Heidi Rovén

Jag heter Heidi Rovén och är frilansskribent med spa som specialitet. Allt om Resor har kallat mig Sveriges spadrottning och av Metro med flera har jag tilldelats den generösa titeln spaexpert. Själv skulle jag säga spaoholic. Hittills har jag besökt cirka 180 spa över hela världen. En del av erfarenheterna har jag samlat i boken "Spaterapeutens 10 budord". Man kan också följa mina tankar om spa, reseupplevelser och annat hälsorelaterat på min hemsida www.spabanken.se, i de artiklar jag skriver för olika tidningar och magasin - och nu även i +magasin för Selma Spa!

Heidi Rovén

Nytt år - nya möjligheter för din hälsa!

Fortsätt att önska fast tomten har åkt, och uppfyll själv det du drömmer om: en starkare rygg, renare kropp, minskad storlek eller ett sinne i balans. Ingen önskan är för stor eller omöjlig när det gäller vår hälsa. Nu är dessutom den perfekta tiden att börja resan mot förändring!   Läs mer »

Fem favoriter

2010-06-22 Selma Spa har ett av nordens största behandlingsutbud. Alla terapeuter är specialutbildade inom sina respektive områden och skräddarsyr innehållet för att gästen ska få en så njutbar och effektiv behandling som möj ... Läs mer »
Hemsida: www.selmaspa.se
Telefon: 0565-166 00
Adress: Selma Spa+, Box 500, 686 28 Sunne
Ansvarig utgivare: Anders Pertun
Redaktionell produktion: Oscar Kumlin
Webbproduktion: Impera Kommunikation