Prenumerera på
+ Magasin

Prenumerera på magasinet

Fyra gånger per år får du vårt
magasin direkt till din e-post.
Namn

E-postadress

En dag på golfbananI helgen var jag ute på min första runda frisbeegolf. Jag kände mig rätt kaxig när jag stod där på utkastet, för att få iväg en frisbee kan väl inte vara så svårt!?

Jag var först ut och tog i all vad jag hade, för att sätta nivån liksom. Men mitt spanande i horisonten hade jag inte mycket för när min gula disk damp ner igen, tio meter framför mina fötter. När vi, alla elva tjejer, hade kastat låg det en regnbåge av färgglada diskar framför utkastet. (Och några bakom.)

Efter oss kom tre killar. De tittade på vår färgglada matta och på oss, elva fnittrande tjejer, och blev nog ganska lättade när vi erbjöd dem att gå före. Den förste tog sats, sprang baklänges och svischade runt varpå frisbeen ven iväg utom synhåll. Så, det var alltså så man gjorde… Vi valde att vänta med nästa kast tills de kommit utom synhåll.

Två timmar senare hade vi avklarat korg nummer två och tyckte att det fick räcka för dagen. Resterande 16 korgar tar vi en annan gång!

Tidigare krönikor
9 januari 2012   |   Nytt år - nya möjligheter för din hälsa!
9 augusti 2011   |   Naturen och den viktiga vilan.
6 december 2010   |   Så gör du december till en njutningens tid
9 juli 2010   |   En solhälsning
Heidi Rovén

Nytt år - nya möjligheter för din hälsa!

Fortsätt att önska fast tomten har åkt, och uppfyll själv det du drömmer om: en starkare rygg, renare kropp, minskad storlek eller ett sinne i balans. Ingen önskan är för stor eller omöjlig när det gäller vår hälsa. Nu är dessutom den perfekta tiden att börja resan mot förändring!   Läs mer »
Hemsida: www.selmaspa.se
Telefon: 0565-166 00
Adress: Selma Spa+, Box 500, 686 28 Sunne
Ansvarig utgivare: Anders Pertun
Redaktionell produktion: Oscar Kumlin
Webbproduktion: Impera Kommunikation